Op Enka

je zult er maar wonen!

Bossen rondom, de winkels om de hoek, het station op loopafstand en de stad op fietsafstand. Welkom op Enka! Een geheel nieuwe woonwijk in Ede met een rijke historie die dagelijks zichtbaar is. De oude gebouwen combineren schitterend met de rijk gedetailleerde nieuwbouw en geven een fijne persoonlijke sfeer.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Enka ligt direct bij het intercitystation Ede-Wageningen. Met de trein ben je binnen een half uur op station Utrecht Centraal, met een kwartiertje in Arnhem en in een uur op station Schiphol.

Auto

auto

Vanaf je nieuwe huis rijd je in vijf minuten de A12 op en daarvandaan ben je ook zo op de A30. In de toekomst wordt de bereikbaarheid nog beter. Er liggen plannen voor een directe verbinding tussen Ede-Oost en de A12 en A30.

“Ga je voor een moderne eigentijdse inrichting of kies je voor een stoere industriële stijl?“
Het Carré

Het Carré

Wonen Op Enka stond tot nu toe vooral voor ruim wonen in een setting van sfeervolle hofjes die gelegen zijn langs lommerrijke lanen in een groene omgeving.

Met de komst van Het Carré komt daar verandering in. Het Carré is het dynamische hart van de wijk. Een lekker eigentijdse buurt met pleinen en gezellige doorkijkjes. Veel variatie! Hier is de historie het meest zichtbaar en lopen wonen en werken, binnen en buiten naadloos in elkaar over.

Impressie Het Carré
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×