Strook 1

verhuur commerciële units

Op Enka is een bijzondere nieuwbouw woonwijk in Ede waar je gloednieuw woont en werkt op een historische locatie. Recent is gebouw ‘De Fietser’ geopend en tegenover het Enka Huis zal in de toekomst een restaurant/lunchroom gevestigd zijn. De basisschool bevindt zicht straks op loopafstand van het Enka Huis.

Strook 2
"Weet jij een ondernemer of ben jij misschien wel die ondernemer die op zoek is naar een onderscheidende locatie voor zijn/haar bedrijf?“
Strook 3

Ondernemen op Enka

De twee unieke commerciële units zijn gesitueerd op de begane grond links en rechts naast de centrale entree van het Enka Huis. Met een vloeroppervlakte van ruim 70 m2 bieden de units alle ruimte voor een creatieve invulling. De royale puien en opvallende frontligging aan het plein zorgen voor een onderscheidende uitstraling. Er bestaat bovendien de mogelijkheid om per unit twee privé parkeerplaatsen te huren in de stallingsgarage onder het gebouw. 

Huurprijs per unit:

NR. 01 - Sterkerij 23
€ 875,- per maand

NR. 02 - Sterkerij 123
€ 875,- per maand

Huurprijs per parkeerplaats:
€ 40,- per maand

Weet jij een ondernemer of ben jij misschien wel die ondernemer die op zoek is naar een onderscheidende locatie voor zijn/haar bedrijf? Verhage van Grootheest Makelaardij verzorgt ook de verhuur van deze verrassende units en kunnen er alles over vertellen! 

Verhage van Grootheest Makelaardij
Enkalaan 173
6717 ZA Ede

Bel:     0318 619 145
Mail:   info@verhage.nl
 

Strook 4
“Ondernemen Op Enka? Dit is je kans!
Oplevering maart 2018“
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×